Nemkutya.com-on lehet képet jelenteni?
Figyelt kérdés
Márminthogy az az igazság,hogy tök sokat dolgoztam egy képpel,és feltöltöttem az oldalra,és valaki ezen a képen átírt 1 szót,és azt a képet 2832-en lájkolták,az enyémet(ami 2 nappal régebben lett feltöltve) meg 13-an.És ez nagyon elvette a kedvemet,pedig kész van már egy csomó kép.2012. ápr. 9. 20:13
1/3 anonim válasza:
ha van face-d akkoraláirhatodhoy mi az ábra.amugy mást syerintem nem lehet másmint a spamot :/ (tudom kocogség)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :) jeleztem,nem tudom,lesz-e eredménye
közbe találtam egy másik képet is,ugyanez az eset :/
nem lenne kedved alapítani egy blogot? :DD
2012. ápr. 9. 21:29
3/3 anonim válasza:
(az első iró) én nagy nemkutyás vagyok és inkább nézegetem hogy megcsináljam őket egyszer csináltem egyet de még nem raktam fel. amugy van egy blogom (tumblr) és azt is elég nehézkes "fenntartani" bocs'ka. de a postokat töltsed mint a p200-semi-auto(gun)-t a Battlefield ben XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!