Igen, én is Laura vagyok. Szőkésbarna hajam van, kék szemem, viszonylag magas vagyok.Nem szeretek a középpontban lenni, kicsit csendes vagyok. De kisebb társaságokban nagyon jól elvagyok. Nincs túl sok barátom, de aki van, az igazi,és előttük teljesen kinyílok, és olyankor már nagyon sokat tudok beszélni. Na meg itthon is. Sokszor anyukám idegeire megyek, meg vele elég szemtelen vagyok, és ezt szégyellem is :$ Nagyon kötelességtudó vagyok....először a kötelesség, utána a szórakozás. Ha utóbbira jut időm, akkor szeretek sportolni, olvasni, zenéthallgatni,barangolni össze-vissza a városban, és a barátaimmal lenni.
Remélem,ennyi elég volt. =)
2009. jún. 18. 10:31
12/21 anonim válasza:
nekem egy imserősöm..aki eléggé trehány..és visszataszító szőke lány...
2009. jún. 18. 11:35
13/21 anonim válasza:
nekem egy spániel jutott eszembe, mikor még nem olvastam a kiegészítést.
utána egy laura ismerősöm aki nagyon szép, sötét hajú, vékony lány, viszont önbizalma is jócskán van..
Laura.. olyan távolinak tűnik.
de te szimpatikus vagy. :)
2009. jún. 18. 16:41
14/21 anonim válasza:
Az én lányom Laura.A név erős,önbizalomtól dúzzadó személyiséget támogat.Mindenki monta hogy nagyon szép név.Az emberek 80%-ának tetszik.Modern is.Egy kis hátránya hogy nehéz becézni.Mikor megszólalt ő jajának mondta.Így lett jaja.Tanulásban kitűnő+Debrecen szépe tini kategóriában.Ezeket csak azért írtam le mert mások rosszat is írtak a névről.Ez ellenpélda.De ne törődj senkivel,te magad dönts és nem bánod meg.
2009. júl. 19. 22:15
15/21 anonim válasza:
Engem Laurának hívnak és szőke kék szemű vagyok.
2009. dec. 2. 20:45
16/21 anonim válasza:
Barna hajú és szemű lány jut eszembe,ha a kiegészítést nem olvastam volna:fény,babérkoszorú.
2010. febr. 20. 16:33
17/21 anonim válasza:
Nekem a Laura-névről Binder Laura, a Dalirada-együttes énekesnője jut eszembe. Nagyon jól tolja. xD Illedelmesebben megfogalmazva : nagyon tisztelem a munkásságát. :D
2011. aug. 1. 00:16
18/21 anonim válasza:
Nekem Leiner Laura írónő jut róla eszembe. Nagyon kedves név, személy szerint imádom. (magát Lau-t is) Ha lányom születik, nagy valószínúséggel Laura lesz a neve. (Leiner Laura után) Szerintem ez a leendő (igen messzi jövőben születő) lányomnak és magának az írónőnek is hatalmas megtiszteltetés. :) Az írónő nagyon kedves, közvetlen, sokszor szoktam vele beszélgetni. Külsőre fekete a haja, alacsony és kicsit goth a stílusa (szerintem nagyon illik hozzá)
2013. máj. 18. 17:56
19/21 anonim válasza:
Uccsóval értek egyet, mert nekem rögtön Leiner laura ugrik be, kedves, VICCES, fekete haj, népszerű, és a: Szent Johanna Gimi szerzője, szóval csupa pozitív dolog:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!