1xűen megérted az ilyeneket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 16:46
1/13 anonim válasza:
Kedves Adminok!
Ezt miért nem törlitek ki?:)
3/13 anonim válasza:
nekem is most törölték a krédésem :@
4/13 anonim válasza:
Második vagyok, most miért pontoztatok le? :O
+ azt jelenti, hogy meg, szóval megértettem...
:O
5/13 anonim válasza:
"kedves első válaszoló te meg se szólalj kérlek ha nincs humorérzéked és nem érted a kérdés lényegét! tudtommal ez humor kategória"
nem az első vagyok, de ha már itt tartunk, elmagyaráznád, hogy ebben mi a humor? :D nem kötekedni akarok, tényleg nem vágom.
6/13 anonim válasza:
(egyébként csak csendben jegyzem meg, hogy nem a humor kategóriában van... :))
7/13 A kérdező kommentje:
hm...valóban. de oda akartam tenni
2009. jún. 17. 17:25
8/13 anonim válasza:
1xűen? egyszerűen! barmok azt kérdezte hogy megértitek e rögtön hogy egyszerűen van odaírva. igen megértem bár ez nem is hülye kérdés. a nyelv átalakulóban van :D
9/13 anonim válasza:
4I<I<0R M4R L364l4I3I3 16Y R4I<74D \/0LN4 F3L 4 I<3RD357...4 F3N717 4I<4RM3LY1I< J077M3N7 M363R71.
633I<
10/13 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem az ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!