Krisztina vagy Flóra?
Figyelt kérdés
A kettő közül melyik név tetszik nektek jobban?2009. jún. 17. 13:36
31/38 anonim válasza:
nyugodtan lepontozhattok, de nekem a flóra névről először a bélflóra jut eszembe másodszor a flóraszept... ez van.
32/38 anonim válasza:
Krisztina. Engem is így hívnak.:)
33/38 anonim válasza:
Én Flóra vagyok:D..eleinte én se szerettem, de mikor meghallották a nevem(vezetéknévvel együtt)akkor sokan mondták, hogy nagyon szép nevem van..bár én ezt nem így gondoltam..:D és engem becéznek úgy hogy, Fló, Florencia, Florencientá, Lora,Flóri...van egypár..:D meg néha Floriol, (egy életre szóló recept)..hát ez kész:DD szóval én szeretem a nevemet, és ez passzol hozzám,nem is én lennék más névvel!:)
34/38 anonim válasza:
Nekem a Krisztina nem tetszik. Bár én csak gonosz Krisztiket ismerek.:D Én Flóra vagyok, és szeretem a nevemet. :) Mindenki mondja hogy milyen széép. :)
35/38 anonim válasza:
biztos sokan megköveznek érte de nekem a Flóráról a bélflóra jut eszembe a sok hülye joghurt reklám miatt:-) krisztát sem adnék mert azt meg ismerek elég sokat, és nem pozitív a véleményem egyikről sem
36/38 anonim válasza:
Az olvasott, kulturált embereknek József Attila, Flórához írt szerelmes versei rémlenek fel, esetleg Flóra, a tavasz istennője, vagy a Flóra és Fauna, a természet, a virágok... :) A joghurt reklámos bélflórásokról nem nyilatkozom.. de meg van róluk a véleményem.. :) Felettébb intelligens emberek lehetnek! :D
37/38 anonim válasza:
Tovább ront a helyzeten hogy a bélflórás unintelligens válaszoló, késztetést érzett rá, hogy többször is megossza sekélyes véleményét a felhasználókkal.. Jesszus.. -.- Biztos ismer egy Flórát aki szebb nála, és féltékenységből fikázza itt a Flórákat.. de gááz vagy öcsém! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!