Milyen dalt énekelhetnék?
Figyelt kérdés
nagyon megbántottam a legjobb barátnőmet és már mindenhogyan próbáltam már bocsánatot kérni de nem ment. Úgy hogy arra gondoltam hogy énekelhetnék neki valami bocsánat kérő dalt. Viszont nem tudtam találni olyat ami magyar. segítenétek? köszönöm előre is 15L2012. ápr. 6. 22:42
1/2 anonim válasza:
írj egyet te! belevihetsz személyes dolgokat is és annak tuti jobban fog örülni, mintha vmi szar slágert eltolnál neki. nem baj, ha nem lesz tökéletes, a lényeg az lesz, hogy te írtad neki. hogy képes voltál ilyesmivel foglalkozni, tehát ő fontos neked :D
2/2 anonim válasza:
szerintem ezt írd :D :
Te volál a legjobb barátnőm
LB ként elmondtad mi fáj
megbeszéltünk mindent amit csak lehet
remélem nem felejted sokáig hogy egyszer elmegyek
edd meg a galambot ami bánt
énekeld velem a mamma miát
együtt leszünk mint régen
ne hagyj el ezt kérem
elmegyünk egy bálba pálma
tiéd meg a babér ez egy kicsi lárma
eszem a HARIBO-t közben rád gondolok
miket éltünk át a mi jó dolog
egyél egy kis muffin-t ennyi az egész
cuki vagy de béna cuki és kész
ennyi telt tőlem remélem jó volt :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!