Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Eltévedtem. Hogyan juthatok...

Eltévedtem. Hogyan juthatok innen ki?

Figyelt kérdés
Az előbb jobbra mentem azután balra , majd láttam egy nagyon magas fekete sisakos embert aki rendkívül ijesztő volt.Itt építkeznek is valamit meg van egy bizarr ronda öregember is itt fekete lepelbe.Hogyan lehetne kijutni?

2012. ápr. 6. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
és most hol vagy? :O
2012. ápr. 6. 17:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Most egy folyosón , fehér páncélos katonák járnak fel-alá.
2012. ápr. 6. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Basszus, mondtam hogy az éneklő vízilónál jobbra fordulj, ne balra, ha nem hallgatsz rám persze hogy eltévedsz.

Az öreget nyomd le egy Kame-Hame-val aztán uzsgyi a folyósó végéig, ott lesz Darth Vader, aki meg fogja kérdezni, hogy a múlt heti barátok köztben ki mondta el Miklósnak, hogy Klaudia megcsalja Valtert Gézával, ha ezt helyesen megválaszolod, akkor Vader ad neked egy papírost, amin egy rajz van a kulcsról.

2012. ápr. 6. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!