Milyen drog lehet ez?
Figyelt kérdés
borsószemtől kisebb nagyságú barna színű mag inkább kerekebb, és állítólag halucinációkat okoz ez is. ismerősöm azt mondta 2-től már egész erőseket. mi lehet ez? biztos nem hajnalkamag, mert itt is van enyhe rosszullét a beszedése után de abból sokkal többet kell enni a hatáshoz nem 2-3 db.-ot2009. jún. 16. 16:50
1/11 anonim válasza:
hawaii-rózsa mag.ez egészen tuti.kettő még nem is annyira,de 4-5 már oda tud b*szni.
2/11 anonim válasza:
pontosabban hawaii törpe rózsa.kihagytam,bocs.
3/11 A kérdező kommentje:
köszi az infót. még annyit ha tudsz esetleg hogy egynek is va nhatása vagy 2-től érdemes indítani?
2009. jún. 16. 21:57
4/11 anonim válasza:
érdemes először egyel indítani,aztán próbálgatni,mert mindenkinek más az ingerküszöbe:)
6/11 anonim válasza:
Igen ez a rózsamag lehet a leírtak alapján. Beszerezni? Attólfügg lol laksz. Debrecenben lehet venni Pl. a Titkok Kertjében. A szinházzal szembeni Batthyány utcában van. De gondolom h más "gyógynövény és füstölő" boltban is lehet kapni.
Teljesen legális! és tényleg nagyokat lehet kapni tőlle :D
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de azért szeretném kérdezni hogy a hawaii törperózsának/farózsának milyen hatásai vannak.szétnéztem pár oldalon de seholse találtam erről leírást.Ez is egy olyan LSA tartalmú mag lenne mint a hajnalkamag?
10/11 huntednever válasza:
Ebay-en 50 db csak 1500 ft .........mi onnan rendeltuk es nagyon kemény volt a hatása XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!