Milyen hatást vált ki belőled az alkohol?
1. jókedved lesz
2. te kerülsz a társaság középpontjába
3. bealszol
4. világfájdalmad lesz és meggyűlölöd az egész életet
5. agresszíven viselkedsz, asziszed van mire keménynek lenned
azt hiszem nagyjából ezeket válthatja ki..nos, téged melyik érint?:)
Az első 4 szokott hangulattól függően. Az 5. ritkán inkább sosem, én ha sokat vedelek akkor nem agresszív leszek és kötekedek hanem inkább bealszok.
Inni pedig sok mindenre lehet örömre, bánatra ( italba nem tudom fojtani mert az a bestia tud úszni:)
jókedvem lesz, be nem áll a szám, őszinteségi rohamaim is lesznek tőle néha :) És mindenkit nagyon szeretek olyankor :) De néha részegen azt hiszem, én vagy az igazságosztó, na az durva szokott lenni.
22/L
vagy 1., vagy 4., hangulattól függően, a végén pedig 3., de még előtte hányok. a társaság középpontja sosem vagyok, se részegen, se józanon. :D
és igen, a telefonos szitu is ismerős, volt már belőle problémám. :D (de mostanában odaadom a mobilom egy velem lévő megbízható embernek, aki vigyáz rá, és nem engedi hogy telefonáljak. a gondok kikerülése végett... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!