Már egy ideje gépezek és egy olyan 40 perce hangokt hallok a hátam mögül. Ötletem sincs miaz, de nem merek lefeküdni. Megpróbálom megfogalmazni mi ez a hang: hasonlít a vízcsepegesré, de közben arra is mikor valaki WC-n van és nem teljesen szilárd a széklete és ilyen pukisan jön ki. A kettő között. Már néztem, csöpög-e valami, de nem, és nem látok sehol semmit. Nagyon félek és nem merek lefeküdni. Van hogy egyszerre több is, utána percekig semmi. Miez? :(
2009. jún. 16. 01:09
1/8 anonim válasza:
A fal túloldaláról valami zajt. Vagy egy elkóborolt szellem sikolyát.
2009. jún. 16. 01:16
2/8 anonim válasza:
a szobábol hallod közvetlenül?
2009. jún. 16. 02:14
3/8 anonim válasza:
UFO-kal nem találkoztál még véletlenül?
Kamukérdés!!!!
2009. jún. 16. 07:25
4/8 anonim válasza:
Királyi megoldás:
Ólom a fülbe, ez forró haver!
Ez a szent király, aki a tízezresről figyel.
2009. jún. 16. 09:14
5/8 A kérdező kommentje:
nem, nem kamu a kérdés. tényleg hallottam és annyira féltem, hogy másik ágyban aludtam, ami a szoba másik oldalán van. mikro felkapcsoltam a villanyt meg megágyaztam másik ágyon, akkor abbahagyta, de nem sokat aludtam.
Másik szoba azért nem lehetett, mert ott ahonnét érzékeltem már utca van, másik oldalról meg szüleim alszanak. és kifejezetten itt hallottam bent, egy pár pillanatig azt hittem kintről jön, van fentebb klíma, (télleg ahhoz votlh asonló mintha fentről egy nagyobb csepp leesne és az visszaverődne), de annak az elvezető csöve nem beton felett van, valamint mikor becsuktam ablakot akkor is halottam. de mondomutána abba maradt, csak én hülyeségeket álmodtam és féltem. :S
2009. jún. 16. 10:47
6/8 anonim válasza:
ne aggódj mindne házba vannak ilyenek .elmondom neked nekem este ki szokot nyilni az ajto de azért mert régi a kilincs meg recseg a galéria de azért mert régi a fa.stb mindnet meg lehet magyarázni:) én régebben féltem az ilyen hangoktol de mostmár ugy vagyok vele mi történhet a legrosszab esetbe?semmi max ha előmászna valami én úgy is lecsapom:D fogd fel így is te jön valami csapd le nem vagy tehetetlen gondolom=)
2009. jún. 16. 11:34
7/8 anonim válasza:
szerintem az utcáról jött. én mondjuk ilyen körfolyosós házban lakom és nagyon belehet hallani a dolgokat, ma reggel is úgy hallottam mintha vki tologatna vmit a konyhánkba, mondom wtf egyedül vagyok..:D kimentem a folyosóra erre ott huzigáltak vmi asztalt.. meg a szomszéd mosógépe is tök durva, mint valami horrorfilm:D így búg meg mittomén, illetve ha lehúzzák a wc-t akkor ugyanezt a csöpögés szerű hangot hallom vagy 10 percig..
2009. jún. 16. 15:36
8/8 anonim válasza:
Haver kinéztél már az ablakon hogy esik-e az eső?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!