Milyen budapesti újságokban találhatom meg az aktuális gyászjelentéseket?
Figyelt kérdés
Talán elsőre ostobának tűnik a kérdés - annak, aki ezzel tisztában van. Én Szabolcs megyei vagyok, és nálunk nem kérdés, hogy ha gyászjelentéseket keresek, akkor a megyei napilapban, a Kelet-Magyarországban megtalálom azokat. De a fővárosban hogy működik ez? Van egy központilag kiadott lap? Vagy minden kerület külön újságot jelentet meg? A Kelet-Magyarország honlapján gond nélkül megtalálhatók az újságban megjelent gyászjelentések, egészen 2006-tól. A keresőben fővárosi gyászjelentéseket nem találtam. Lehet, hogy én néztem mellé, de egyelőre nem találtam semmit. Kérem, hogy aki jártas a témában, az segítsen nekem! Előre is nagyon köszönöm!2012. ápr. 1. 13:13
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ilyen lap nincs. Napilapokban, önkormányzati lapokban az apróhirdetések között találni néha pár darab gyászhírt, vagy köszönetnyilvánítást. Nem divat. Régebben is csak a középosztálytól felfelé volt szokás.
Online is inkább a kisebb közösségek lapjai adják közre.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nem is keresgélek tovább, mert fölösleges. Köszönöm a választ!
2012. ápr. 1. 13:36
3/3 anonim válasza:
Magyar Nemzet szombati számában szokot lenni 5-6 gyászjelentés, de tényleg előkelő családokéi, mindféle grófok, vitézek, professzorok és hadvezérek. Szeretem olvasgatni, mert egy kis 20. sz-i történelem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!