Ti mivel ütitek el az időt amikor nem bírtok aludni?
Figyelt kérdés
Már kb egy órája felébredtzem és nem bírok visszaaludni,pedig álmos vagyok.Olvasgattam egy picitr,de meguntam,elálmosodtam,leraktam a könyvet,azt hittem elalszok,de nem...Kibújtam és bekapcsoltam a gépet,hátha elálmosodok.2012. ápr. 1. 02:32
1/12 anonim válasza:
Netezek, halkan zenét hallgatok.
2/12 A kérdező kommentje:
Dettó...Te mit hallgatsz?
2012. ápr. 1. 02:47
3/12 anonim válasza:
Pfuu te ezt a szitut én hogy utálom:D
Velem is sokszor előfordul, na meg az hogy kora este álmos vagyok aztán meg tök fitt leszek alvás felé közeledve, vagy úgy érzem hogy álmos vagyok megprobálok elaludni aztán mégse:)
4/12 anonim válasza:
Állj neki lábujjhegyen ütvefúrózni.
5/12 A kérdező kommentje:
Na igen,ez a tipikus éjszakai bagoly effektus...:) Reggel meg majd úgy kell összekanalaznom magam...
Jajj,Pista bácsi kérem,maga humorban nagyon ott van,de tetszik tudni,én nem nagyon bírom el az ütve-fúrót,és hát a szomszédok mit szólnának hozzá.:)
2012. ápr. 1. 03:54
6/12 anonim válasza:
én bézbózütővel ütöm el az időt. Pontosabban a lábait azt kiteszem a teraszra kicsit gondolkogyon má el, hagy aludjak már. Reggel meg vissza behozom.
7/12 anonim válasza:
Halkan matyizok :) Aztán elmegyek, s vele együtt az energiám is és elalszom... :)
8/12 anonim válasza:
Angry Birds Space telefonon játszva... :)
9/12 anonim válasza:
Van 1 relaxációs módszer amivel elég hamar el lehet aludni, még ha nem is vagy álmos.
10/12 anonim válasza:
n bézbózütővel üt ezt az a mocskos gyerek mondta ugye?!xd
off után, én spec 3óra alatt alszok el. és ha felkelek és bekapcsol az agyam is 1 óra mig visszaalszok nagyonszar. csinálj matek feladatokat vagy menny futni. vmék nap 2kor mentem éjjel. vagy igyál 2 deci bort
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!