Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom, és az egész nyaram...

Unatkozom, és az egész nyaram unalmas lesz, mivel tölthetném el? :/

Figyelt kérdés
Utálom a nyarat, minden barátnőmnek van pasija csak nekem nincs, szóval ők egész nyáron a barátjukkal lesznek, ha nem, akkor is a pasikról beszélgetünk... Nyaralni nem megyünk sehova, se tábor, csak a dédmamámhoz, falura... Testvérem sincs, és a szüleimmel sem túl jó a kapcsolat... Mit tehetnék hogy túléljem a nyarat? :/ Nagyon magányos vagyok :S
2009. jún. 15. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vagyok ezzel énis:O

Én holnap reggel szépen elmegyek és beiratkozok egy tánciskolába. Soha nem merek lépni,na majd most...még 2 hónapig meghalok az unalomban...

Te is járj vhova.

2009. jún. 15. 20:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Olvass! Biztos van kedvenc iród, kezd el olvasni a könyveit, akár olvasd el az összeset.

2. ha van kreativ hajlamod: fess, rajzolj, irj:)

3. Kutyád van? Tanits meg neki minél több trükköt, kocogjatok közösen, vidd kutyaiskolába

4. Járj el valami tanfolyamra, ami csak érdekel

5. Szervezz biciklitúrát, baráttal, családdal

6. járj el lovagolni

7. sportolj valamit

8. találj ki egy új stilust magadnak

9. járj el kirándulni

10. talál új hobbit

2009. jún. 15. 20:48
 3/8 A kérdező kommentje:
Én sem merek sohasem lépni! Sosem lenne bátorságom... :S köszi a válaszokat, de azért még írhattok
2009. jún. 15. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Honnan irsz és hány éves vagy?
2009. jún. 15. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, én is ugyanígy vagyok vele mint te, csak srác vagyok. tök komolyan mondom, mintha magamat olvasnám, megértem a problémád. nekem is unalmasnak ígérkezik az egész nyaram, nem merek lépni és nekem sincs barátnőm...nagyon jó ötleteket adtak a többiek, próbáld minél több apró dologgal lekötni magad, élj a hobbidnak, beszélgess minél többet hidd el nem is olyan nehéz találni valamit, amivel az ember leköti magát, néha csak úgy elszalad a nap... és bár hülyeségnek hangzik, hogy picit jobb kedvre derítselek, meghívlak egy virtuális sátorozásra, s akinek még van kedve bárki csatlakozhat:)

ez azért nagyon egyszerű és nagyszerű mert minden csak a képzeletünkön múlik:) ezt már régóta elterveztem, csináljuk meg:) szóval minden a fantáziánkon múlik, csak írd, írjátok meg hová menjünk:) bármi lehetséges:)

2009. jún. 15. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Velem is mindig ez van. De általában a kutyáim kihúznak az unatkozásból. :)
2009. jún. 15. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Amíg suli volt én is mindig csak feküdtem itthon egész nyáron...

Volt fesztivál, kis koncert de nem volt kivel menni. Senki nem jött soha sehova, aki meg mégis ment és hívott arra nem volt pénzem százezres utazásokra...

Itthon festettem, rajzoltam, gyöngyöt fűztem, interneteztem, chateltem, napoztam, olvastam, kertészkedtem, autót mostam, kutyával játszottam, cicákat fényképeztem, edzettem, pakoltam, takarítottam, tv-t néztem, főztem, ettem, jégkockákat csináltam állandóan, átrendeztem a szobát, mostam, teregettem, összesöpörtem az udvart stb. Csináltam magamnak napirendet, minden reggel lesöpörtem az udvart délelőtt tornáztam majd kiültem a napra. Vagy engedtem magamnak a kádba hidegvizet kitártam az ajtót és úgy napoztam, medencéztem :DDD

Állandóan sminkeltem magam (most is) felöltöztem szép ruhákba megcsináltam a hajam stb. Lementem a városba is sétálni, vásárolgatni.

Vagy amikor volt bérletem felszálltam a buszokra és vittem magammal egy üveg innivalót és mp3at. És buszoztam oda-vissza. Elmentem mindenhová, majd amikor fordult a busz hazajöttem és átszálltam másikra :D Vagy leültem a város egy eldugott részén, ahonnan azért mindent belátni és néztem az embereket, meg pakoltam magamnak oda kekszet, fagyit italokat. Újságot is lehet olvasni, sok magazint vettem.

Biciklizni is elmehetsz. Ha nagyon unatkozol olvasgasd az anyagot, amit év közben nem tanultál meg rendesen. Ha nem kötelező akkor nem olyan rossz tanulni.

2009. jún. 15. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Régebben nekem is ilyen volta a nyaram, azután történt valami, rájöttem, hogy nem zárkózhatok be, ha nem mehetek táborba, akkor elmegyek dolgozni, ott új barátokat találok, velük el tudok járni ide-oda és még pénzem is lesz:P
2009. jún. 16. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!