Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csinálsz egy ilyen unalmas...

Mit csinálsz egy ilyen unalmas délutánon?

Figyelt kérdés

Takarítás kész, könyv elolvasva, barátok sehol (pl. dolgoznak), az ég mindjárt leszakad (nincs kedvem elázni), már tornáztam, számítógépemen nem futnak a játékok, filmezni nem szeretek, sütit csinált anyum, már 2 koncertet megnéztem dvd-n...

Általában fel szoktam magam találni, de most semmi nem jut eszembe. Ötletek? :D

20l

2012. márc. 30. 17:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi felemelőt. Kettő után magamhoz tértem, tébláboltam. :)

Később megnéztem egy filmet: Kuro Obi. Fura kis csókák ezek a Japánok.

Este belekezdtem egy animációs klasszikusba: Ghost In.The Shell. Rádöbbentem, hogy ennek részleteiből dobtak össze egy zene clip-et. Ha jól tévedek a Wamdue Project - King of my castle. Sajna bealudtam, és nemrég ébredtem. Szerintem valami titkos féreg foga rág... sebaj. Most valami ebéd illatot hoz a szél (huzat). Megtámadom a fürdőt, aztán lesz ami lesz.

2012. ápr. 1. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!