Louis Tomlinson és Harry Styles a One Direction-ból tényleg járnak?
szerintem photoshop
én úgy látom...
ez nem lehet igazi
http://www.youtube.com/watch?v=pFzOtj0-Uxc
Tessék.
Ebben a videóban magok a fiúk mondják el, hogy csak a fanok találják ki ezt a "Larry-izé"-t és ők csak nagyon jó barátok. Az a csaj a videóban meg is kérdezte, hogy csókolóztak-e már, de mindketten rávágták, hogy nem és Louis mondta is, hogy van egy kép (ami itt is itt van, az a vízalatti csókolózós), amit úgy retusáltak, hogy kicserélték a csaj fejét, pont úgy, ahogy a 18. válaszban áll. Niky 22: ha Eleanornak és Louisnak csak a management miatt kéne járnia nem készülne róluk annyi lesifotó (LESIFOTÓ, nem eleve beállított) mint pl. [link]
vagy az olimpián ez: [link]
és egy csomó más kép...
Szóval, ha van egy csöppnyi eszetek, akkor nem veszitek komolyan ezt a Larry Stylinson dolgot.
*maguk
bocsi, az utolsó voltam :D
Az egyik megjegyzesem az h mi az hogy a rendes Directioner tudja h nem jarnak?? 1. Attol hogy valaki fan lehet shipper. Vagy forditva nem ezen mulik grt
2. Fan vagy? En nem ugy szurtem le, de velem lehet a hiba...........
A masik pedig nemtom ..... Szerintem egy kicsit tobb volt koztuk mint baratsag.... Egymasnak intezett szerelmes twettek sokasaga. . En tamogatom oket. Nem szanalmas nem hulyeseg ha igy van
ne szoljatok le oket.
Mar bocs. De nem attol lesz egy directioner directioner h elhiszi nem jarnak. Ez baromsag. Hatalmas nagy baromsag amit irtal. Bocsi.
Kerdesre: netom semmit nem tudhatunk de Rengeteg jel van arra h igen ok szeretik egymast. En hiszek bennuk. Es tamogatom oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!