Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Louis Tomlinson és Harry...

Louis Tomlinson és Harry Styles a One Direction-ból tényleg járnak?

Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 17:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ja, igen, erről a képről hallottam. Ezen egy lányt puszilnak meg, és látszik, hogy Liam fejét előrébb photoshoppolták, mert van mögötte mégegy:)
2012. júl. 23. 10:51
 22/28 anonim válasza:
2013. máj. 6. 14:24
 23/28 anonim válasza:

szerintem photoshop

én úgy látom...

ez nem lehet igazi

2013. jún. 25. 18:24
 24/28 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=pFzOtj0-Uxc

Tessék.

Ebben a videóban magok a fiúk mondják el, hogy csak a fanok találják ki ezt a "Larry-izé"-t és ők csak nagyon jó barátok. Az a csaj a videóban meg is kérdezte, hogy csókolóztak-e már, de mindketten rávágták, hogy nem és Louis mondta is, hogy van egy kép (ami itt is itt van, az a vízalatti csókolózós), amit úgy retusáltak, hogy kicserélték a csaj fejét, pont úgy, ahogy a 18. válaszban áll. Niky 22: ha Eleanornak és Louisnak csak a management miatt kéne járnia nem készülne róluk annyi lesifotó (LESIFOTÓ, nem eleve beállított) mint pl. [link]

[link]

vagy az olimpián ez: [link]

és egy csomó más kép...

Szóval, ha van egy csöppnyi eszetek, akkor nem veszitek komolyan ezt a Larry Stylinson dolgot.

2013. júl. 7. 20:40
 25/28 anonim válasza:

*maguk

bocsi, az utolsó voltam :D

2013. júl. 7. 20:51
 26/28 anonim válasza:
0%
Nem...Ezt csak a hülye Larry shipperek hiszik..-.- utálom őket..-.-Hogyha egymásra néznek, már tele van a net a hülye Larry shipperek miatt, hogy ,,Larry Moment"!! Jaj, ezzel már tele van a tököm...Nem, nem járnak..-.-"
2013. aug. 31. 18:01
 27/28 anonim válasza:

Az egyik megjegyzesem az h mi az hogy a rendes Directioner tudja h nem jarnak?? 1. Attol hogy valaki fan lehet shipper. Vagy forditva nem ezen mulik grt

2. Fan vagy? En nem ugy szurtem le, de velem lehet a hiba...........

A masik pedig nemtom ..... Szerintem egy kicsit tobb volt koztuk mint baratsag.... Egymasnak intezett szerelmes twettek sokasaga. . En tamogatom oket. Nem szanalmas nem hulyeseg ha igy van

ne szoljatok le oket.

2016. jan. 31. 22:08
 28/28 anonim válasza:

Mar bocs. De nem attol lesz egy directioner directioner h elhiszi nem jarnak. Ez baromsag. Hatalmas nagy baromsag amit irtal. Bocsi.

Kerdesre: netom semmit nem tudhatunk de Rengeteg jel van arra h igen ok szeretik egymast. En hiszek bennuk. Es tamogatom oket

2016. febr. 3. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!