Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi ideig őrzöd a régi...

Mennyi ideig őrzöd a régi emlékeidet?

Figyelt kérdés
1 szerelmes levél,ajándék a volt szerelmedtől,régi újság,gyereked ellenőrzője.....stb
2009. jún. 15. 08:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
van egy fiókom, ott gyűlytöm a régi dolgokat, már nem sok hely van benne, de nincs szivem kiselejtezni
2009. jún. 15. 08:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyerekek ellenőrzője megvan elsőtől kezdve.(az egyil 10-es lesz amásik 8-os)

Ovis rajzok,meghívók stb...

megvannak az esküvői képek(9 éve váltunk el)

és sokminden általában nemdobok ki semmit sem

2009. jún. 15. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hűűűű, évekig, sőőőt, évtizedekig!

A kisiskolás tankönyveim, füzeteim mind egy dobozban vannak a szekrényem alján. A kislánykori plüsseim, babáim, pónilovaim a polcomon. Valahogy a saját dolgaimhoz sokkal jobban kötődöm, és év(tized)ekig őrizgetem őket.

Szerelmes levelek, meg emlékkönyvek, meg más emberektől kapott szuvenírek, emlékek is ott nyugodnak a fiókomban, szépen rendszerezve.

Amire nem szeretnék emlékezni, azt kidobom, vagy megszabadulok tőle (más embernek egy plüss ajándék lehet, nekem inkább csak gyomorgörcs...), de ami szép emlék, azt megőrzöm, és talán egyszer továbbadom majd. Gyermekemnek, unokámnak... :)

A legrégebbi ilyen őrizgetett kincsem Nelli, egy zöld elefánt, amit 2 éves koromban kaptam édesanyámtól, ez az első emlékem.

Mástól kapott emlékek közül a legrégebbi egy papírdarabka, amire ennyi van írva: "bisztos vagyok benne, hogy senkinek sincs olyan jó angyalkája mind nekem" - egy régi táborban kaptam. (Talán ismeritek a játékot, mindenki húz egy nevet, és egész idő alatt neki kedveskedik, vagy neki ad ajándékot pl karácsonykor). :) 9-10 éves voltam. :D

23/L

2009. jún. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!