Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meghalt a kiskutyám! Nagyon...

Meghalt a kiskutyám! Nagyon hiányzik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

:( 2 hete meghalt a kutyám :( 9 és fél éves volt! 4 éves voltam amikor kaptam szinte azonnal annyira megszerettük egymást és utána elválaszthatatlanok lettünk ! Velem aludt, jött a sulihoz , és nagyon okos volt ! Nem ismertem nála hűségesebb barátot soha! Soha bele se gondoltam hogy mi lesz ha elmegy ?! De most két hete egy délután örökre elaludt. Anya közölte velem a hírt és én akkor azt hittem megszakad a szívem... Elbúcsúztam tőle aztán eltemettük! Borzasztóan hiányzik . Anya pedig látta rajtam ezt gondolom és a szülinapomra (tegnap volt) vett egy Yorkshire terrier kutyust. Alig vártam hogy kibontsam és megtudjam mi az . De amikor megláttam a kutyust nem tudtam mit tegyek anya egy idő után a kezembe adta nagyon aranyos volt de én nem tudtam magamhoz ölelni vagy megsimogatni mert számomra csak egy kutyus létezik Bogi.

És szinte bűntudatom van ha új kutyusra nézek , mert olyan mintha elfelejtettem volna Bogit pedig ez nem igaz!

Anya azt mondta ha pár napon belül nem döntök hogy elfogadom e a kutyust akkor visszaviszi . Szerintetek mit tegyek ?

2012. márc. 27. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Legyél őszinte!

Nagyon sajnálom a kutyusodat,de gondolj bele ha a kutyust visszaviszik akkor tuti hogy olyan szerető gazdája lenne a blökinek mint Te?

A kutyusodtól ,igen még el kell búcsuznod mert még is csak a kutyusodat vesztettel el.Talán az új blöki egy picit segíthet a fájdalmad megosztásában,lehet hogy nem az a kutyus lessz mint amelyik régen volt,kezeld őt űgy mint ha aBogi tesója lenne ha még is megtartod!Üjl le a kutyuli mellé és egy picit simizzed meg,és emiatt ne legyen bűntudatod.

Bömbizd ki magad aztán aludj rá és utána dönts!

Szia!

És részvétem!

2012. márc. 28. 01:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

És az együttérzést és persze nagyon tetszik az új kutyus és persze hogy máris szeretem csak attól félek hogy mivel túl korán került hozzám nem tudom majd úgy szeretni ahogy szeretném . De azt hiszem igazad van nem akarok neki rosszat szóval lehet hogy megtartom de tényleg nem tudom mi legyen ! Kérek még véleményt kérlek!

2012. márc. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!