Hogy kerültél abba a városba faluba községbe ahol laksz?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom!Autóval,busszal stb
Olyanokra gondolok hogy pl ott kaptál munkát vagy ott lakott a Párod :)
2009. jún. 14. 22:43
3/12 anonim válasza:
Egyszer régen két ember elhatározta, hogy elindul világot látni... Mentek, mendegéltek, míglen egy városkába éltek.
- Jó lesz nekünk itt - szólt az idősebbik
- Verjünk tábort, építsünk házat, válasszunk csillagot magunkat - felelt a fiatalabbik.
S így történt, hogy egy középkorú férfiember és egy kissé fiatalabb asszonyember megtelepedett a városban, melyet Budapestnek hívtak.
Telt múlt az idő, és megszületett első közös gyermekük, egy fiú. Nevelgették szépen csendben, de elhatározták, hogy kell mellé egy leány is.
És ekkor megszülettem én. :)
Ez az én történetem. :)
De hogy én hol választok magamnak csillagot, azt még nem tudom. :)
22/L
4/12 anonim válasza:
*éltek helyett értek. Nyomdahiba...
5/12 anonim válasza:
*magunkat helyett magunknak (kirágta az egérke a lapot)
8/12 anonim válasza:
Pécs, és itt születtem. De már közben laktam máshol is hosszabb-rövidebb ideig (kiskoromban azért, mert apukám máshol kapott munkát és akkor ki lett adva a lakásunk bérlőnek, felnőtt koromban azért, mert máshol kaptam munkát, de mindig visszatértem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!