Karbon Fólia! Meglehet oldani hogy tükröződjön, műanyag szerű kinézete legyen?
Hogy lehet megoldani hgy igy tükrőződjön egy fólia,mivel lehetne lefújni vagy bekenni?Vagy ilyet nem lehet elérni?
Ilyet szeretnék elérni:
Eddig már próbáltam magasfényű lakk-kal(spray) de az nem nyert.
Biztosan el lehet érni, én lakkra gondolnék elsősorban.
Mit jelent a "nem nyert"?
A flakonos festékek marha könnyen alkalmazhatóak, de valahogy a hagyományos megoldások szebben szoktak kijönni. Főleg mert a flakonosban van mindenféle egyéb segédanyag is, így esélyesebb hogy kárt tesz a fóliában. Ráadásul megfelelő gyakorlat hiányában nagyon szép pöttyös felületet lehet elérni.
Ilyen az enyém most :
Magas fényű lakkal lefújtam egy külön darabot de csak erősebb lett a fekete szín. De ott az első képen egész más,olyan mintha műanyag lenne, de biztos hgy nem az. Tuti van vmi másfajta lakk vagy viasz,wax vagyvmi ilyesmi cucc amitől ilyen lesz:S..
az egy más fajta karbon fólia....vagyis inkább az egy sima matrica amire karbon mint van ráfestve
sokkal olcsóbb és sokkal gagyibban is néz ki mint a te karbon fóliád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!