Vannak olyan csajok akiket nemcsak a ruhák, cipők. érdekelnek, hanem plázákban megnézik a műszaki boltokat is? (pl. : saturn. )
Én ritkán járok plázába, de ha mégis, akkor megnézem a műszaki dolgokat is. Főleg a hangfalakat, fényképezőgépeket.
Nem tudom, hány éves vagy, de azok a lányok, akik plázázni járnak cipőt nézegetni, maximum 15 évesek lehetnek.
Én nem, vagy csak ritkán járok plázába, mivel ahol lakok nincs. :D
Egyébként szeretem a kisállat kereskedéseket és az elektronikai cuccokat. Ruhát csak akkor veszek, ha már lerohad rólam, vagy kinőttem.
Meg még ilyen OBI(wan kenobi) -ba szerretek járni. XD
Szoktam am látni lányokat elektronikai boltokba, de mindig a pasijukkal vannak, így nem tudom h csak kényszerből vannak ott vagy tényleg érdekli őket.
Én am sűrűn járok, mert szinte mindent ki lehet próbálni, engem meg minden érdekel és így mégcsak megse kell venni :D
De am ruhákat is megnézem csak kevésbé részletesen/sokáig :)
A 3. vagyok.
Nem érdeklődésből, hanem mert KELL.
Pl. ha kell venni egy hűtőszekrényt, akkor kell venni egy hűtőszekrényt.:) És akkor néhány hetet el kell tölteni avval, hogy az ember elmélyül a hűtőszekrények jellemzőinek világába, hogy jó ár-érték-arányban sikerüljön vásárolni.
Amilyen műszaki cikkre szükség van, azt a cikket egy kicsit ki kell tanulni. Ennyi. De egyáltalán nem élvezet ez nekem, hanem muszáj-dolog.
De én minden vásárlással így vagyok. Utálom, nyűg nekem.
De kár :( pedig jó hobbinak is ;)
Megjelenik vmi új hülyeség mindig megyek kipróbálni, de nem készülök rá meg ilyenek, nem tanulom meg a tulajdonságait csak megnézem , szöszmötölök vele kicsit és kész :)
Órákat eltudok így lenni, mondjuk muszály is mert nem lakok nagyvárosba és ha már odautazok akk ott vagyok egész nap :)
én nem járok annyira plázázni, max. tesco vagy postára rohanok a Camponában
a kisállat-kereskedéseket meg szoktam nézni, műszaki dolgokat nem nagyon veszek, szóval nem annyira járok be, tescoban Camponában szoktam néha elsétálni hajvasaló, konyhagép meg ilyesmiket nézni ha olyan kedvem van
OBI-ban az égők és időzítőket imádom, jah meg az elosztókat nézegetem mindig :D gyertyák, növények
tvm van, laptopom van, fülesem is van egy tök jó, hangrendszert meg nem hozhatok apartmanba a szomszédok miatt... úgyhogy én általában csak azokat a cuccokat nézem amire szükségem van/ megkönnyítené az életem és jól jönne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!