Nektek van tetoválásotok? Folyt. Köv.
Nekem jelenleg 4 van, abból az elsőt 15évesen csináltattam és rohadtul megbántam.
Én lebeszélnélek. Nem okoskodni akarok, hiszen jelenleg annyi tervem lenne, hogy nem lenne elég rajtam a hely :D Most épp lapockától induló, egész felkaros tetoválást csináltatok. De most érzem úgy, hogy biztos vagyok abban, amit szeretnék és hogy nem fogom megbánni.
15évesen is így gondoltam, de már rá 1hétre, ha lehetett volna akkor levakartam volna a derekamról -.-
Szóval várj vele. Én imádom a tetoválásokat, régen is imádtam őket, de csak 1-2éve konkrét az, amiket biztosan szívesen viselnék magamon életem végéig.
24/L
Én 17 évesen csináltattam az 1. tetoválásomat, egy hangjegyet a vállamra. Nem bántam meg nagyon szeretem. Még tervezek többet is de jelenleg még nem vagyok benne 100%-ig biztos, ha nagyon szeretném még 25 éves koromban is csináltathatok.
Még egy cseresznyevirágot tervezek valahová :)
Én 2 éve, a szüleim tudták, mivel kicsi és olyan helyen van, ahol nem látszik, egy cica tappancsot ábrázol, a hátamon van, a vállam alatt, a karomra akartam, de az feltűnő a munkám miatt.:(
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!