Miért nem gyógyul meg a fülem?
Figyelt kérdés
Még augusztus elején lövettem ki a fülemet. A bal oldalon 3-szor, a jobb oldalon 2-szer. De még mindig nem gyógyult meg. Megkérdeztünk több embert is, hogy mit kenjek/fújjak rá, de semmitől nem lett jobb.2012. márc. 23. 19:16
1/6 anonim válasza:
Kellet neked kilövetni, így jártál viseld el!
2/6 A kérdező kommentje:
Na ettől biztos meggyógyul! Kösz a segítséget! ;)
2012. márc. 23. 21:34
3/6 anonim válasza:
Nekem rengeteg fülbevalóm van,és industrial piercingem is.Soha semmi baj nem volt,viszont volt egy pár ismerősöm akik nagyon megszenvedtek vele.Egyik bnőmnek,a porcba volt szúrva egy,kidobta az egészet.Szerintem fogadd el,hogy nem bírja a bőröd,nem nagyon tudsz mást csinálni,ha a krémek,és egyéb csodaszerek se használtak.
Illetve,ezüst,arany esetleg fehérarany fülbevalód van??
Mert ha nem,akkor lehet h csak azokat nem bírja...A nemes fémet meg lehet,hogy bírja :) Próbáld ki,ha az sem,akkor passz :)
4/6 A kérdező kommentje:
Orvosi fém van benne, amivel kilőtték. :/
Nem szeretem az aranyat, és ha kicseréltem bizsura, akkor sem változott a helyzet.
2012. márc. 24. 21:43
5/6 anonim válasza:
Hát pedig valószínű,hogy az a megoldás.A nemesfémektől (arany,ezüst,fehérarany)általában nem gyullad be az ember füle.Még annak sem,aki érzékenyebb rá.Ezek szerint te érzékeny vagy az orvosi fémre,és a bizsura is.Sztem csak akkor fog javulni,ha nemesfémre váltasz.Nem kell aranyat,ha azt nem szereted,lehet ezüst is,vagy fehérarany,bár az elég drága.
6/6 anonim válasza:
Hogyha nem szereted az aranyat akkor rakhatsz bele ezüstöt-fehéraranyat is. Én is most lövettem ki,és mivel nem arannyal lövik át -mert túl drága- ezért csak aranyozott bizyuval lövik át,amire -az ékszeres szerint- az emberek 80%-a allargiás. én se bírom,már be is gyulladt,és most mentünk csináltatni arany fülbevalót :) hogyha kiveszed,hidd el jobb lesz. Vagy csináld azt amit én csinálok ameddig nincs fülbevalód: Vedd ki, és csak amikor reggel felkelsz akkor tedd be újra,de csak addig amíg át nem megy a füllyukon,utánna vedd ki. csak azért kell ezt csinálni hogy ne nőjjön be. Szóval csak szúrd át reggelente ,de ne hagyd benne és máris jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!