Hogy kell egy filmre feliratot tenni, ha kiírom? Többi lent.
Letöltöttem egy filmet ami 2 cd-s, jelen esetben 2 db avi fájl, és töltöttem hozzá feliratot is, ha kiírom, hogy csináljam, hogy működjön a felirat?
Légyszi ha valaki tudja, akkor úgy írja le, hogy egy laikus is megértse, azaz én.-)
Köszönöm!!
Köszönöm, azt hiszem sikerült, még nem tudtam kiírni, de a gépen működik, szóval remélem működni fog. És ha Nero expresszel írom ki, akkor csak simán ráírom a dvd-re a felirítot, és kész? Mert én hallottam valami olyasmit,hogy rá kell égetni a filmre, vagy az csak sima dvd formátumnál van??
Köszönöm előre is
Ha avi-ban van, akkor nem érdemes ráégetni, hiszen ott van a felirat fájl, mint forrás.
Teljes DVD-t (ami nem avi)nem érdemes csinálni, mert jobb minőségű nem lesz tőle, mert már a forrása is tömörített (ezen esetben az avi fájl)
Ha rendes DVD-t akarsz, akkor azt alapból úgy kell letölteni ISO-ban (a mérete minimum 4 giga)
De ha már megvan az avi, akkor ne törődj más formátummal. Ilyen formában több film is ráfér 1 lemezre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!