Hol tudom bejelenteni azt, aki a buszmegállóban pofátlan módon dohányzik?
Minden buszmegállóba ki van írva...
De tényleg undorító ez, viccen kívül lehet, hogy az illető esetleg nem tudta, de igen, tessék azonnal feljelenteni.
hát, mint nemdohányzó kismama, kifejezetten örülök ennek az új törvénynek, és igenis szeretném, ha minden bunkó dohányos felfogná, hogy nem akarom a füstjét szívni. az a szomorú, hogy a törvény nélkül sem jut eszükbe, hogy ne a képembe fújják a füstjüket. valamint azért nem óhajtom személyesen megkérni, mert nem szeretném, ha esetleg megvernének.
Igen kérek még ilyen intelligens hozzászólásokat, nyilván nem fogom őket hasznosnak ítélni.
Ja, mert az a spicli, aki egy szabály betartását kéri számon és nem az a tahó, aki szarik a szabályra?
Na ezért tart itt az ország (és ezt most nem viccből mondom).
Kérdező: sehol. Az ilyesmit nem lehet betartatni azzal, akinek nem volt gyerekszobája...
Igaz, lehetne szólni is, de minek?
Aki akkora tahó, hogy a tilosban dohányzik ezzel mást zavarva, az (ha nyilván nem is veri meg, de) elküldi a neki szólni merőt a vérbe.
0640200493-ez a telefonszám ahol be lehet jelenteni.
Fel kell emelni a cigi árát 5000Ft/szál-ra.
Áruházban dolgoztam és a dohányosok kaptak óránként 5 perc cigiszünetet. 12 óra alatt 5 percek az kitesz egy órát, én azt mondtam, mivel nem dohányzom, hogy elmegyek az 5 perceimből egy órával korábban. Na erre jött a felháborodás. Nálam meg az verte ki a biztositékot, hogy a kapott 20perces kajaidőm közben felállitottak, hogy a dohányost váltsam le az 5 perc szünetére. Utána visszamehettem a maradék kajaidőmet a kihűlt kajámhoz eltölteni.
Különben Vác városában minden nap a buszmegállóban a kisgyermekes anyukák, és a diáklányok simán dohányoznak a volán buszra várva. Csak nyugdijast nem láttam, gondolom ők tartanak az esetleges birságtól, vagy már nem telik cigire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!