De ilyet is találtam XDDD
A Rozsdás Rákolló legsikeresebb étele, a herkentyűburger. Ez egy titkos recept alapján készül, amit Rák úr egy palackban tart bezárva, egy cetlin.
A recept valójában ez:
▪ Puffancs
▪ Herkentyű
▪ Ketchup
▪ Mustár
▪ Sajt
▪ Uborka
▪ Saláta
▪ Paradicsom
▪ Hagyma
▪ Puffancs
Ejnye, 2. válaszoló! Nem jöttél rá, hogy a kérdező Plankton itt próbálkozik a receptet megszerezni?
Ha megszerzi, akkor tönkre megy a Rozsdás Rákolló Rák úr majd menekülhet az öngyilkosságba, mert nem lesz pénze...
(amúgy a titkos recept azért titkos, mert titkos és nem szabad senkinek kiadni!)
Én tudom!!! Hínáros puffancs,rákhúspogácsa utánzat,sajt,tengeri Ketchup,tengeri mustár,tengeri fejessaláta,tengeri paradicsom,tengeri savanyúság,tengeri hagyma,2 csapott teáskanál zeller,2 csapott teáskanál hagyma,4-6 kanál növényiolaj,1 teáskanáll kakukkfű,2 tojás,1 fagyasztott rákpogácsautánzat,4 csésze fűszerezett kenyérmorzsa,1 kanál mustár,1 kanál majonéz plussz még egy kicsi a szószhoz,só,bors izlés szerint,ketchup a szószhoz
Üdv.: Spongyabob
Ui.: Hihihihi
Én már kb 2003-tol tudom mi a titkos recept, akkoriban volt egy részben amiben kiderül a titok .
És tudjátok miért nem derülhet ki, mi a titkos recept!!!
Mert káosz és tragédia sorozatát indítana be !!!
Mert a titkos recept az nem más mint Plankton !!!!!
És ezért nem derülhet ki soha hogy tőle finom a herkenytyű burger és hogy ízletes a többi hal számára , mert ügye régen Rákúr és Plankton barátok voltak majd ellenségek lettek de Rákúr vigyázza a titkot hogy ne derüljön ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!