Albert Einstein meleg volt?
Neked is annyi eszed lenne, mint neki volt, akkor te se tartanád sokra őket. :-)
Viccet félretéve Asperger-szindrómás volt, ami az autizmus egyik fajtája. És ahogy Sheldon Coopert se érdeklik a nők így, őt se.
Már első hozzászólólásomban megírtam:
"...Asperger-szindrómás volt, ami az autizmus egyik fajtája...", de valami eszetlenek csak gógyija volt hozzá hogy lepontozza.
"GYIK én így szeretlek."
"Mérhetetlenül ostobának inkább azt nevezném, aki egy Asperger szindrómást zsenit megszól, mert azt nem érdekli a nemiség. Ez egy betegség és nagyjából olyan mintha "leostobáznál" egy színvak embert, amiért nem látja a színeket."
Nem azt szóltam le, akit nem érdekelnek a nők, hanem azt, aki megveti őket. Oda is írtam, hogy Einsteinre nem vonatkozik, ha nem az ő inge. :) Csak szóba jött a topicban a házassághoz, nőkhöz való hozzáállás (igaz, csak poén szinten), és erre reagáltam (szintén nem véresen komolyan). Olvasd el mégegyszer, mert félreértettél. :)
A megvetés az már egy durvább forma. Egyszerűen nem tartotta fontosnak a nemiséget, de az nem megvetés.
Pl Madame Curie-t nagyon is sokra tartotta és elismerően nyilatkozott róla mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!