Tudod, mit csinálsz jó dolgodban? De mikor is van valakinek jó dolga? Tudatában vagy azzal, hogy neked jó dolgod van? Ha igen, indokold meg! Ha nem, azt is!
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést nyolcszor dobta vissza a modi. De miért? Hogyan lehet ezt másként megfogalmazni?2009. jún. 13. 15:20
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy hogyan lehet másképpen fogalmazni, de kérdésedre a válaszom: tudom, hogy jó dolgom van. Miért? Mert boldog családi életet élek, és a férjemmel van két gyönyörű lányunk. A lányok születése után megtehetem, hogy otthon maradok és "nevelem" őket, mert a férjem megteremti a szükséges anyagi forrást.
2/2 anonim válasza:
Tudom, hogy jó dolgom van, van mit ennem, van hol aludnom, és a ruháim sem rongyosak. Igaz, hogy nem szeret még a családom sem, de legalább súlyos beteg nem vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!