Ti hova csináltatnátok egy 88-as tetoválást? Én úgy derék tájékra gondoltam, fiú vagyok.
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 19:23
11/17 anonim válasza:
az iróniásnak a válaszom, hogy azért nem szeretem őket, mert több millió ember halt meg miattuk, köztük rokonok is
12/17 A kérdező kommentje:
Rendben , semmi baj , akkor lehet tényleg nem 88-ast csináltatok. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat !
2012. márc. 20. 19:52
13/17 anonim válasza:
Az én rokonaimat meg a szovjetek ölték meg, mégsem ütök le/sértek meg/stb másokat, csak mert Heinekent isznak... Amúgy Magyarországon a hatályos jogszabályok szerint csak az önkényuralmi jelképek, illetve az SS jelvény használata illegális. A 88 semmilyen formában sem. Ha máshol élsz, akkor bocsi.
14/17 anonim válasza:
Én sem ütök le senkit, de az rettenetesen felhúzza az idegeimet, hogy kollektív bűnösséggel vádolnak annak ellenére, hogy rokonaim nem önszántukból mentek a harctérre. Nem használhatom anyanyelvem, nem élhetem anélkül az életem, hogy ne vágnák a fejemhez, hogy "hülye magyar", illetve "debil Jaffás" sőt Magyarországon is megkérdezik, hogy hogyhogy "ilyen szépen beszélek magyarul". Kérdem én Trianon nem mond semmit?! Pedig MOn érettségiztek töriből... és hogy visszatérjek a tárgyra, hányszor sújtsák a németeket, hogy miattuk haltak meg több millióan, ők nyugodtan élik életüket, van aki nem is tudja, mi történt a két világháború alatt, vagy hogy egyáltalán a németek robbantották azt ki. Nem akarom, hogy rossz legyen nekik, de ha nekik elnézik mindezt, akkor nekünk Külhoni magyaroknak miért nem?! Közvetlenül semmi közünk nincs, nemvolt a háborúban!!!!!
15/17 anonim válasza:
Szia! Ne haragudj, de szerintem se 88-ast tetováltass magadra, mert az emberek többsége valószínű, hogy nem arra fog gondolni, hogy akkor születtél. Ahogy megláttam a kérdést, én is egyből a "Heil Hitler" jelentésére gondoltam. Talán ha a 88 elé tennél egy vesszőt, így: '88, akkor kevésbé lenne félre érthető.
Szebb Jövőt!
16/17 anonim válasza:
es mi a baj a 88as tetkoval mert bar gyenge elmelyunek a nacik jutnak az eszebe rola na es mi van akkor?
17/17 anonim válasza:
Az van,hogy a legtöbb ember előítéletes,főleg m.o.-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!