Michael Jackson pedofil?
Nem valószínű. Inkább csak volt egy jó ürügy, amivel úgy gondolták hogy milliókkal lehet leakasztani őt. Egyik perben sem találtak ellene bizonyítékot, kivéve hogy az őt perelők állították bőszen a sérelmet.
Utólag számít ez?
Az előítéletek (sajnos) ilyenek.
Amíg élt, csak egy pedofil volt az emberek szemében, halála után a pop királya.
Amy Winehouse vagy Tina Turner is csak drogos k*rvák voltak, kik megérdemlik a halált, majd a halál után hirtelen pótolhatatlan tehetségek. Meg is figyelhető, hogy életük során hanyagolva (kevés érdeklődés) voltak, majd utána kiugrott a hallgatottság vagy lemezeladás aránya.
Ilyenek az emberek, ez ellen nem fogsz tudni mit csinálni.
4. válaszoló:
"Amy Winehouse vagy Tina Turner is csak drogos k*rvák voltak, kik megérdemlik a halált, majd a halál után hirtelen pótolhatatlan tehetségek."
Khm... gondolom, egy kicsit sem zavar, hogy Tina Turner még él?
Ja, bocs, a kérdésre nem válaszoltam, bár már előttem néhányan megtették:
NEM, Michael Jackson valószínűleg NEM volt pedofil. Cserébe viszont ezzel a váddal sikerült teljesen tönkretenni És itt most nem elsősorban az anyagiakra gondolok...)
Whitney Houstonra gondoltam, csak keverem a sok drogos hírességet.
Mikor beírtam, már akkor láttam hogy hülyeség lett, de mivel egy hónapig nem zavart senkit, én sem foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!