Ki sírt a nyolcadikos ballagásán?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 11:22
1/40 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert én ma ballagok és a mai napot végig bőgtem :( nagyon szerettem az osztályom
2009. jún. 12. 11:30
2/40 anonim válasza:
A lányom tavaly ballagott és végigsirta az egészet....velem együtt....
Sok sikert az életben :-)))!!!!
(én anno 25 éve nem sirtam)
3/40 anonim válasza:
én a ballagáskor nem sírtam, csak a búcsúzkodáskor a végén, mert hát az egyik nagyon kedves barátnőm sírt és hát nem bírtam ki :D
amúgy nemrég törtönt :P
4/40 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2009. jún. 12. 11:49
5/40 anonim válasza:
Én 5 éve örültem neki:D ROssz osztály volt a miénk...
Egyébként ilyenkor ez hogy van a 8.évfolyamnak nincs tanítás?
6/40 A kérdező kommentje:
nálunk úgyvan hogy csak a ballagás előtt félórával kell bemenni
2009. jún. 12. 12:15
7/40 anonim válasza:
Mi anno hátul végig röhögtük az egészet:) Kommenteltük az igazgató beszédét meg hülye hangon megismételtük amit mondott:D
8/40 anonim válasza:
Én végig sirtam két éve:)
mert imádtam az ofőmet és az osztályt is:):(
régi szép idők
9/40 anonim válasza:
Én azt hittem sírni fogok, mert alapjáraton elég érzékeny vagyok, de mégsem sírtam. 4 éve volt, egyébként a mi osztályunk is egy jó kis összetartó csapat volt, egy jó fej osztályfőnökkel.
10/40 anonim válasza:
Én nem sírtam, mert az volt a világ legszarabb osztálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!