A tarkómra szeretnék tetoválást csináltatni! Anyai jelképeket, szimbólumokat kerestem de nem sok sikerrel! Tudnátok javasolni oldalakt ahol találhatnék megfelelőt?
Nono!
Tetoválást nem keresünk. Tervezünk. Ha anyai jelképet szeretnél (gondolom édesanyád tiszteletére) akkor gondolkodj el rajta, mit szeret nagyon, és azt valósítsd meg. Pl ha mondjuk a szegfű a kedvenc virága, ezért ha szegfűt látsz, mindig ő jut az eszedbe, akkor csináltass valami szép szegfűszálat. Vagy gondolkozhatsz idegen nyelvekben is, japánul haha az anya, és így írják: 母
Remélem megjelenítette. Szerintem inkább ilyesmikben tanakodj, ne előre, más által kitalált, megvalósított dolgokban. Aztán ha megvan, mutasd meg a tervet és a tetkót, nagyon kíváncsian várom. Sok sikert :)
Még mindig ugyanaz vagyok aki eddig írt..
Ha egyszer lányom lesz, Olívia lesz a neve. A vállamról a kulcscsontom felé hajló olívabokrot fogok tetováltatni, rajta egy fehér madárral. Ez lesz ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!