Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Bleach rajongók! Milyen...

Bleach rajongók! Milyen időközönként jön új bleach rész?

Figyelt kérdés
Még nem néztem teljesen végig, 362.rész-t nézem, de gondolom folyamatosan jönnek új részek. Milyen időközönként jönnek, és hol tudom őket megnézni?
2012. márc. 16. 16:16
1 2
 1/12 Dai-kun válasza:
Szia.hetente jönnek lovász új részek.Indavideon tudod őket megnézni,vagy le is töltheted őket.Két fanclub is fordítja,uraharashop és bleachhun.Az uraharashop-ét ajánlom,igényes és érthetöbb a nyelvi világa.Maga az akinek 366 részes,ebből eddig 364 rész jött ki ,márc. 27. jön az uccso epizód.(sajnos)
2012. márc. 18. 12:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Mármint, egy ideig az utolsó vagy véglegesen? :O A többit köszi. Illetve, nem egészen értettem a mondat elejét, nem mangát akartál írni?
2012. márc. 18. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló jól írja (vagy félreértettem és ezért vélem jónak:) )

- Normál esetben heti rendszerességgel jönnek/jöttek anime és manga részek. Kivéve amikor valami ünnep, árvíz, földrengés, vagy egyéb fura dolog volt (pl Kubo elment pihenni picit).

- március végén a jelenlegi történet lezárásával lezárul az anime is egy időre. Ez azt jelenti, hogy amíg nem lesz a mangában sok-sok résznyi előny, addig nem kezdik nagyon újra. Mivel úgy 2-3 évre minimum betervezték az utolsó nagy "Arc"-ot, így akár több évnyi kihagyás is lehet.

2012. márc. 19. 10:18
 4/12 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. :S
2012. márc. 20. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
Igaz jókor írok, kevesebb mint egy héttel a NAGY SZÜNET előtt, de egyébként keddenként délután négy és este hat között el lehet kezdeni keresgélni az indavideón.
2012. márc. 22. 17:55
 6/12 anonim ***** válasza:
A 366 részes animesorozatnak önmagában végleg vége van. Bizonytalan, hogy néhány év múlva készül-e második sorozat. Ha lesz rá igény és elég mangás anyag, akkor valószínű, de nem biztos.
2012. ápr. 4. 16:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Helyesbítés: mostanában jelentették be, hogy az animekészítés jogait átveszi más társaság, így a sorozat tovább folytatódik egy másik társaság által. A jelenlegi 366. részt eltörlik, a 365. résztől folytatódik a történet azzal, amit az eredeti társaság kihagyott. Az nem egyértelmű, hogy csak ezt a történetszált fejezik-e be.
2012. ápr. 18. 11:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, és nem tudod mikor kezdi el az a másik társaság?
2012. ápr. 22. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Állítólag, ha minden igaz 2013. április 26-án.
2012. ápr. 22. 17:34
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2012. ápr. 23. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!