Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy előnevelt pulykát hogy...

Egy előnevelt pulykát hogy kell tartani?

Figyelt kérdés
Még nem olyan nagy nagyobb mint egy kakas jóval de azé még nem felnőtt , nagyon igényes milyen táp kell neki ? Meg tyúkokkal lehet őt tartani?

2012. márc. 16. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
mindennap megeteted , megitatod azt ennyit mit kell it parázni?? úgy tartod ahogy tudod, ennyi.. ha akarod veszel neki barátot vagy mit tom én mit , ha meg nem akkor tartsad a tyukokkal azt ha megdöglik valameyik az már nem az én bajom babám!
2012. márc. 16. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Kicsivel több táp kell neki mint egy átlag tyúknak de ennél más extrább dolog nem. Néha bedobhatsz neki saláta leveleket krumpli héjat vagy más egyéb növényi "szemetet" Minden nap adj neki kaját meg egy tál vizet nyáron napi 2-3 alkalommal cseréld és ennyi, el lesz ő ott. Elvileg lehet tyúkokkal együtt tartani én tartottam 2 öt tyúkok mellett nem volt semmi, amikor levágtam és szereztem egy kisebb pulykát felnőtt koráig ő is elvolt a tyúkok mellett de az agresszív volt és kapásból 2 tyúkomat elintézett akkor ment egy külön elkerített helyiségbe élni egyedül aztán ha nagy lett ment a levesbe.
2012. márc. 16. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!