Hol tart a vihar? Felétek odaért már?
Figyelt kérdés
2009. jún. 11. 17:32
1/21 anonim válasza:
Itt a Balatonon nagy a vihar,fúj a szél,mint az őrült és nálad?:))Hol is?:-)
2/21 anonim válasza:
Én budapesti vagyok, eléggé fúj a szél, úgymond "hozza a vihar hírét". :)
3/21 anonim válasza:
itt már elmult(mosonmagyarovár)
de ömlött az esö
4/21 A kérdező kommentje:
Nálunk még semmi, csak viharfelhők és morgolódás. Lokálisan Tiszakécske.
2009. jún. 11. 17:45
5/21 anonim válasza:
Kispestre még csak az erős szél érkezett meg, pár csepp esővel.
6/21 anonim válasza:
Jelentem a Margit híd környékén bazi nagy szél van, dúdol erősen, csapkodja az ajtókat! Rusnya felhők gyülekeznek, eső még nem esik!
7/21 anonim válasza:
Szegeden tegnap este volt vihar,most süt a nap néha elő jön egy-egy gomoly felhő de meleg van
8/21 anonim válasza:
Kecskeméten még se híre se szele...kb 2 órája borulgat az ég de a messzi távolból már kirajzolódik valami:)
9/21 anonim válasza:
Debrecenben is borulgat, nem süt a Nap, és lehűlt a levegő is valamennyire. Talán nem fogok izzadni éjszaka, panelban lakom...
10/21 anonim válasza:
Nézd meg ezt az oldalt: www.idokep.hu hasznos. Itt nyomon tudod követni a vihart. A kérdésre válaszolva: Igen, ide ért már, nagyon esik. Gyöngyös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!