. Nem kíváncsi rám?
Mégsem tudok arra gondolni, hogy valami baj lenne. Elég nagy véletlen kéne ahhoz, hogy két lány barátom is hirtelen bajok miatt felszívódjon. Tavaly legalább még hagytunk egymásnak néhány naponta valami párszavas üzenetet MSN-en, hogy csinálunk-e valamit, elmegyünk-e valahová, de már ez sincs. Ha megint én írnék nekik, valamiért megalázva érezném magam, hogy hiába keresem őket.
És hülyének, hogy nem akarom tudomásul venni, hogy már nem kíváncsiak rám. Ezen kívül van egy lányismerősöm is, aki pár hete elhívott sörözni, de lemondtam a sulira hivatkozva. Viszont pár napja felkerestem, hogy akár be is pótolhatnánk, de még nem reagált. Fent nem mondtam barátomnak, mert ritkán látom, de summázva a dolgot háromból hárman nem jelentkeznek. Lehet, hogy elviselhetetlen vagyok? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!