Mit tegyek ha facebook-on el lopták a képem?
Figyelt kérdés
Segítsetek létszíves! PLS.2012. márc. 14. 22:52
1/9 anonim válasza:
Lopd el azét aki el lopta a tiédet
3/9 A kérdező kommentje:
És akkor le törlik a facebookját?
2012. márc. 14. 23:09
4/9 anonim válasza:
Beszél kicsi madzsar?
Mit tegyek, ha fecebookon ellopták a képem? Kérlek, segítsetek. Létszíves szó nem létezik, PLS nem létezik.
Hogyan lopták el a képed az arcoskönyvben/-ből?
Saját készítésű fotódat vagy a tulajdonodban lévő, téged ábrázoló felvétel megosztottál a közösségi oldalon, amit valaki más helyen közzétett?
5/9 anonim válasza:
nem tudsz mit csinálni!törődj bele!
ha olyan képet tettél fel amit nem szerettél volna másmerre viszont látni az a te hibád!
A képet meg nem lopták el mert te tetted közzé!
talulj az esetből!
üdv!
6/9 anonim válasza:
Benne van a szabályzatban, hogy a közzétett képeidet, információidat bárki felhasználhatja, Még Pedomaci is!
(gondolom ő volt -.-")
7/9 anonim válasza:
Nem tudták ellopni, másolták ezért nem tudod fel jelenteni mert a kép a tulajdonodban van meg máséban is de te meg osztottad innentől kezdve nem vállal felelősséget érte a facebook szerkesztősége!
8/9 A kérdező kommentje:
Hát rá jöttem ki volt! Nem volt se ciki képem csak egyszerűen a csajszi féltékeny volt... amúgy jelentették többen azt a személyt, és azért írtam úgy hogy "lopták" mert úgy van benne a jelentésbe.. aztán okoskodjatok... törölték ennyi
2012. ápr. 7. 20:27
9/9 anonim válasza:
2012-03-14 23:10 : Nem tudom miért fáj az neked, ha helytelenül ír... Egyébként meg igenis idegesítő lehet, ha felhasználják a saját fotódat mások.. Szerintem ti még kis gyerekek vagytok, ha ilyeneket mondtok válasz helyett. Segítséget kért, nem hülye válaszadókat. ÉS a kérdésre visszatérve: Én megbeszélném vele chat-en, vagy üzenetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!