Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fel lehet venni egy barna...

Fel lehet venni egy barna gatyát ünnepségre?

Figyelt kérdés
A március 15.-ei ünnepségre szinte mindenki a suliban normális utcai gatyába ment csak én égtem ott a fekete trapéz farmerben ami ráadásul nem is áll jól.Anyukámmal össze is vesztem,mert én a rendes barna gatyámban akartam menni(semmi extra koptatás vagy ilyesmi).Sokan voltak akik Converse-t illetve sportcipőt vettek fel.Azt lehet?Anyukám mindig azt magyarázza hogy ez nem egy hétköznapi nap hanem ez egy ünnep meg ilyenek,ne de más szülei miért nem mondják ezt?Ha meg elkezdem mondani anyukámnak hogy ez már nem az ő koruk amikor mindent komolyan kellett venni hanem ez már a 21. század meg hogy a többiek is sima farmert vesznek fel akkor azt mondja hogy őt nem érdekli a többi gyerek/szülő.Most akkor mi van?
2012. márc. 14. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert más gyerekek szülei taplók és nem tudják felöltöztetni a kis elvetemültet egy iskolai ünnepségre, te attól még felöltözhetsz rendesen! Inkább legyél büszke arra, hogy neked normális szüleid vannak és törődnek veled.
2012. márc. 14. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Az első mondatodat sem értem. A trapéznadrág lenne az ünneplőd? Ez valami vicc? Sötét öltöny, fehér ing, nyakkendő. Az ünnepi viselet. Egy hatvanas években divat volt melós nadrág, ami a hippik divatja volt, miben más, mint a többiek „normális” utcai gatyája?

Az évszázadoknak meg semmi köze ehhez.

2012. márc. 14. 22:34
 3/5 A kérdező kommentje:
nem fiú vagyok...
2012. márc. 14. 22:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Várj, kitalálom! Lány?

Attól még lehetsz öltönyben, csak akkor nadrágkosztümnek hívják. Egyszerű, elegáns ruha, szoknya+blúz+blézer stb.

2012. márc. 14. 23:03
 5/5 A kérdező kommentje:
nem gondolom, hogy kosztümöt kéne vennem, egy normális iskolai ünnepségre, ami körülbelül 20 percig tart, a nagy részében ülünk, és semmit nem csinálunk, csak az ünnepséget nézzük. Azért, hogy megvegyünk több 10.000 ft-ért a kosztümöt, hogy egy évben 3x belebújjak, felesleges kiadni.
2013. márc. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!