SOS! Ráterhelhetik a bankszámlámra a végrehajtók a tartozást? (többi lenn)
Még kb 3 éve az exemmel vettünk egy előfizetéses telefont! Persze az én nevemre. Úgy volt hogy havi 3000-t kell fizetni,egy darabig fizettem is,de megszűnt a munkám,így nem tudtam tovább fizetni, de nem is kaptam több csekket! Most én gyesen vagyok és ma kaptam egy levelet hogy 8 napon beül rendezzem a tartozásom,vagy behajtókkal intézik el! Mivel se saját ingatlanom,sem autóm meg egyéb ilyenek nincsenek,így ráterhelni csak a bankszámlámra tudnák,de én úgy tudom hogy a GYES-t és a családit nem terhelhetik semmivel,más meg nem jön a számlámra!
Mit lehetne ilyenkor tenni? mert kifizetni nem tudom sajnos,hacsak nem nyerek a lottón!
Vagy ez csak egy formai dolog és nem kell tőle félni? Légyszi! Fontos! Előre is köszi az értelmes válaszokat
vissza kellett volna adni a telefont.
Nem tiltanak a gyesből (a tiltás azt jelentené, hogy te eleve kevesebbet kapsz) de bankszámládról természetesen leinkasszózzák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!