Hany orat aludtal maximum?
Figyelt kérdés
Hany eves voltal akkor es fiu vagy lany?2009. jún. 10. 22:26
2/10 anonim válasza:
Nekem a maximum egyhuzamban 21 óra volt... beteg voltam de már ne kérdezd mivel :)
3/10 anonim válasza:
hű, én egyszer - szó szerint - másfél napot átaludtam. kicsit kiborultam idegileg...
4/10 anonim válasza:
maximum? hát 10 órától többet nem
alig alszom :D sulikor 4 órát alszom,suli mentes napon meg kevesebbet :D
5/10 anonim válasza:
17 órát aludtam egyhuzamban, de előtte ébren voltam 95 órát:)nyár volt...:D
akkor 17 éves voltam:)jah, és lány vagyok:)
6/10 anonim válasza:
Én úgy 20 óra körül. A húgomat egyszer 48 óra után költöttük fel, pedig semmi baja nem volt, csak fáradtnak érezte magát. Még enni sem kelt fel.
7/10 anonim válasza:
Én egyszer 44 órát aludtam, 17 évesen és fiú vagyok. Anyámék elakartak vinni pszichológushoz.
8/10 anonim válasza:
14 óra azt hiszem. Hajnal 1-kor indultunk itthonról valahová és én délután 5-kor elaludtam. Másnap 7-kor keltem fel, de még tudtam volna aludni. Akkor 13 éves voltam is fiú (vagyok).
9/10 anonim válasza:
14 órát aludtunk a nászéjszakánkon... friss levegő, hegyek, előző nap esküvő... :)
10/10 anonim válasza:
Gyerekkoromban nagyanyám itatott velem ebéd után a "japán kristály" gyógyító vizéből, utána másnap estig nem keltem fel. Mivel nyugodtan szuszogtam, nem is szólt a szüleimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!