Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kollégám taperol, hogy...

A kollégám taperol, hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Pizzériában dolgozom csak férfiakkal.Van egy 43 pasi aki állandóan fogdos,viccből a fenekemhez nyomja az ágyékát stb.Már volt rá példa hogy alámnyúlt.Szerinte ez rohadt vicces,engem nagyon zavar.Viszont volt rá példa hogy direkt kirúgatott mást,és ezt nem akarom.Legszívesebben pofángyűrném,mivel ha normálisan mondom nem érti.Na ti hogy kezelnétek ezt?A barátom rám haragszik,hogy nem pofozom fel,csak az a baj hogy nem az ő fizetése múlik rajta.Hatalmas pénzlevonások járnak kis bakikért,és tudom hogy a kedves illető simán behúzna a csőbe ah történne valami.Utálom az egészet.

2012. márc. 12. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyen nyári munkán,mondtam nekik, hogy elegem van,mindenkit figyelmeztetek, hogy legközelebb ütök. Ütöttem.Csak egyszer kellett, utána tisztelettel voltak irántam.
2012. márc. 12. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
tökön rugod,kész
2012. márc. 12. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Visszataperolod. Benyúlsz a nackóba, érzékien végigsimítod kukackát, majd óvatosan megmarkolod a golyóit. És szépen, lassan, miközben egyre jobban szorítod, elmagyarázod neki, hogy legközelebb véletlen üzemi baleset fog történni egy konyhakés és a golyócskák főszereplésével. Végül, pusztán nyomatékosítás céljából, alaposan rászorítasz a cuccra. Ez utánmég igény szerint megpaskolhatod a pofiját, csak hogy lássa, nincs harag.
2012. márc. 12. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Mutasd neki, hogy ez nem tetszik neked, ez az alap. Ha ezt sem teszed meg, akkor félig-meddig még azt is hiheti, hogy ez neked jó.
2012. márc. 12. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!