Milyen örültségeket csinálnak a mai fiatalok?
Én 14 éves koromba a földön fekve röhögtem egy ruhaboltban :D Kérdezett valamit az eladó, én meg elkezdtem annyira röhögni, hogy majdnem bepisiltem, le kellett guggolnom, h ki ne jöjjön, de annyira röhögtem h elestem és így a földön fekve vihogtam :D persze nem egyedül csak a bnőmmel XD
meg egyszer bespriccoltunk vizipisztollyal a szomszéd néninek az ablakán :D
18L
# Ragadós cetlis (korábban leírták) már velünk is megesett.
# Az utcán végigvonultunk mezítláb, táncolva, hangosan énekelve
# Bementünk a legmenőbb boltba a környéken, felpróbáltunk mindent az eladók pakolhattak rendesen utánunk és a végén kinyögtük: " Ez nem a mi árkategóriánk"
# Pasizó hadjáratra indultunk és egy vizipisztollyal végigvonultunk a városon. Mint a fresh and fruit (nem biztos hogy jól írtam) reklámban.
# Vettünk cigirágót és kimentünk a zöldbe piknikelni. Megy el mellettünk 2 pasas, egyik kérdezi: "Hááááttt ti meg micsinátok?" másik "nem látod hogy ez nem igazi" "ja bazzzmeg pedig aszittem" :D
# Becsöngetünk a kaputelefonokon, de nem futunk el, hanem megvárjuk míg felveszik és megkérdezzük az embereket, hogy milyen napjuk volt ma, stb.. és ugyan ezt telefonon
# Kimegyünk strandra és ugyanahhoz a fiúhoz vagy 20x odadobjuk a labdát
# Egyszer alkottunk 2 db 4 fős csapatot és fogadtunk. A vesztes csapat (szerencsére nem mi :D) végigvonult az utcán úgy, hogy a pólójára rávett egy melltartót. Ebből 2 fiú volt
# Az autók szélvédőjére olyan papírt teszünk, hogy " Biztonságos és kellemes vezetést" és aláírjuk. Persze mindezt egy ismeretlen környéken hogy ne tudják kik vagyunk
Nagyjából mostanában ezt csináltuk, amúgy nagyon sok ilyet művelünk, de sztem ez még nem durva.. :D
Példát mondanék, a volt osztályomból. Én vagyok 1 normális lány, van még rajtam kívül kettő. Vidéki iskola, tehát olyan az egész, mint egy túlcofrázott szappanopera. Mindig tudni lehet, ki kivel jár, és van, aki mindig jár valakivel. A lányok nem normálisabbik fele a szüzességével dobálózik, hajat festenek orrba-szájba és miniszoknyában, 10centis műkörömmel illegetik magukat. Ezen felül igénytelen blogokat vezetnek, amelyek olyanok, mint egy-egy kupac hányás.
Őrültségek? Ballagás után gázmaszkot szereltem egy Szent István szoborra. A cetlizés nálunk is minden évben van, papírgyűjtések alatt, penészgomba ellen, meg lapostetű ellen feliratokból álarcot készítünk és ez ott is van minden tanár hátán.
Szappannal meg tejjel kentük végig a táblát, hogy ne lehessen írni rá, a fiúk közül egy kettő kimászott már ablakon, őket kizártuk a kistetőre. A banketten engem is beleértve, majdnem mindenki berúgott. Végül is, jó évünk volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!