Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Divatból van tetoválásod,...

Divatból van tetoválásod, vagy neked tetszik?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 17:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
SZERINTED KI FOG OLYAN VÁLASZT ÍRNI, HOGY "HÁT AMÚGY NEKEM EGYÁLTALÁN NEM TETSZIK, CSAK DIVATBÓL VAN."??? A TETKÓ NYILVÁN DIVATOS, DE SENKI NEM RAKATJA MAGÁRA, HA NEKI NEM TETSZIK. KISSÉ FURÁN LETT MEGFOGALMAZVA EZ A KÉRDÉS..
2009. jún. 29. 23:44
 12/23 anonim válasza:
100%
nekem 2 van (egyik5napos,másik kicsivel több mint 2éves), és csak mert tetszik :) és hamarosan lesz a következő :)
2009. júl. 25. 02:39
 13/23 anonim válasza:
100%
nekem nem divatolásból van. A gerincemen végig csillagok vannak tetoválva(44), ami arra emlékeztet, hogy a határ a csillagos ég, az alkaromon négy mancs van, ami engem és a három kissebb testvéremet szimbolizál. Ha rájuk nézek legalább minimum egy fokkal vidámabb vagyok rögtön. Soha nem bánnám meg eggyiket sem. Tetováltmami akarok lenni, és nem vagyok hajlandó figyelembe venni a közízlést. :)
2009. júl. 30. 17:14
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
nekem tetszik. nemhinném, hogy ilyet bárki is csináltatna...
2009. aug. 8. 10:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Nyílván a divat tetóválás alatt azt értette a kérdező, akik elmennék (persze tetszik nekik a motívum) és magukra tetováltatnak a katalógusból vaalmi sablont ami már kb a 30. embernek készült el! Na ezek a divat majmok. Meg a nonfik derékon amik között alig látható különbség! Nekem nincsen még tetoválásom, pontosan azért mert olyan motívumot fogk magamra tetováltatni aminek jelentése van számomra és az életemben szerepet játszott vagy fontos. Pl. a mancsos tetoválás igen találó! Az valmit szimbólizál és van jelentése is. Az ilyeneket szeretem!
2009. okt. 23. 22:20
 16/23 anonim válasza:
100%
Nekem még csak 3 hete van tetoválásom, de már nagyon rég akartam, nem divatból, inkább mert nagyon tetszett, és mert fontos számomra az az ábra és szöveg ami rajtam van. Végülis egy életen keresztül viseljük a tetoválásokat szóval, divatból nem túl okos megcsináltatni. 18/L
2009. dec. 16. 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tetováltatnék divatból,mert azt előbb utóbb megbánnám.Eddig egy van,az a barátnőmmel megegyező és a barátságunk jelképeként csináltattuk.
2010. márc. 7. 15:53
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit se csinálok divatból. Tetkóm nincs, de majd fogok csináltatni és azért, mert tetszik. Egy hangjegyecskét tetováltatok valahova, mert fontos számomra a zene ;)
2010. jún. 16. 11:38
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
15:53-as vagyok.Nekem is csak egy hangjegynek indult,de egy violinkulcs és 3 hangjegy lett:D
2010. jún. 25. 11:30
 20/23 anonim válasza:
100%
Nekem 2 tetoválásom van 1 nagy a nyakamon meg egy közepes a csuklómon imádom öket nem divatból csináltattam hanem mert tetszett! az egyik emléktetoválás a másik meg a múltban tőrténtekhez köt!
2010. jún. 29. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!