Valaki próbálta már?
Próbálta már valaki, hogy alkoholba mártott vattát tesz a fülébe? Azt hallottam attól be lehet állni.
Szeretném jobban elengedni magam szex közbe, de inni nem szeretek. Ez beválhat?
Már ne is haragudj, de ez baromság. Ha fültisztító pálcikával pucolod a fület, és kicsit véletlenül beljebb nyomod, akkor is "közvetlenül az agyadba meg a cucc"? :D
Amúgy olyanról hallottam már, hogy a csajok vodkás tampont dugnak fel, hogy beálljanak... felőlem tegyék, legalább nem lesz gyereke az ilyen marhának. Ez is csak azért válik be, mert ott közvetlenül a nyálkahártya szívja fel, és rögtön bekerül az alkohol a véráramba. De mivel a füledben nehezen találsz nyálkahártyát, ez a technika itt hatástalan.
Más módszerek is vannak, hogy el tudj lazulni. Vegyél esetleg valami édesebb, női italt és igyál olyat. Lehet, hogy elcsépelt, de amúgy a nyugis környezet, halk zene, gyertyafény, stb. is nagyon hatásos nyugtató :) Esetleg kérd meg a párod, hogy masszírozzon meg, attól is nagyon jól el lehet lazulni :) Nem kell mindjárt ilyen hülyeségekhez nyúlni, mint az alkoholos vatta...
Ha tul sokat iszol, akkor van idöd és lehetöséged kihányni, ha végbélben szivódik fel az alkohol akkor nincs. Ha elméred az adagot akkor bele is lehet halni az alkoholmérgezésbe.
Fülben nem szerintem hasonlóan müködik, én nem kisérleteznék a dologgal.
Inkább keress valami olyan koktélt aminek bejön az ize, van jópár amin egyáltalán nem vagy csak minimálisan lehet érezni hogy alkohol van benne.
Én olyanról is halottam hogy alkoholba mártott tampont fel dugod, a végbeledbe (Sry :'D nem tudtam jobban fogalmazni).
Mivel ott szívódik fel a tápanyagok, és sok minden más 80%-a
Utolsó igazad lehet régen olvastam már, de közel van a végbélhez.
A lényeg hogy ott szívódik fel a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!