2/9 A kérdező kommentje:
Nálunk nem. Mitől lehet ez?
2012. márc. 12. 12:51
3/9 anonim válasza:
Talán valaki letiltotta a böngészőben.
4/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a faluban Thome-os internet van a tesónknál is plussz a szomszéd faluban is és ott sincs olx. Viszont Móron mobilinterneten volt. Ezért nem értem az egészet talán a hálozattól függ. Azért fontos ez nekem mert ezen az oldalon hirdetgetek.
2012. márc. 12. 22:51
5/9 anonim válasza:
Akkor érdekes a dolog.Szerintem szólj be telefonon az ügyfélszolgálatra,ott is az internet hibabejelentővel beszélj.
6/9 A kérdező kommentje:
Képzeld felhívtuk a thome-ot de nem nagyon foglalkoztak a dologgal azt mondták töröljem a sütiket dehát továbbra sincs az oldal. Most nem tudom mit csináljak. Móron mobilinterneten van meg a upc-nél is csak errefele nincs.
2012. márc. 13. 18:53
7/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen böngésződ van,próbáld meg másikkal..talán.
8/9 A kérdező kommentje:
google-m van. De képzeld hirtelen lett megint az oldal a tesómnál is. Arra én is gondoltam, hogy máshol keressem és az internet exploreren volt:) Amúgy köszi az eddigi válaszaidat.
2012. márc. 16. 17:02
9/9 anonim válasza:
Nem veszítesz sokat, legalább nem vernek át a csalók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!