Hogyan használnátok ki egy ilyen helyzetet?
Figyelt kérdés
Egyik kedves "jó akarómnak" tudom a facebook jelszavát. Ti hogy használnátok ki ezt a helyzetet? Mit tennétek?2012. márc. 11. 01:44
1/6 anonim válasza:
BELÉPNÉK ÉS IROGATNÁK MINDENKINEK, KIÍRNÁM ÜZENŐFALAMRA, HOGY SZERETEM JEFREE START ÉS JUSTIN BIEBERT ÉS MEGVÁLTOTATNÁM A JELSZAVÁT.
Persze ne jöjjön rá, hogy te voltál, mert feljelent...
2/6 anonim válasza:
Az első hülyeséget ír, én inkább azt csinálnám, hogy megnézném az összes üzenetét, aztán kiposztolnám a falra a legjobb barátai titkait. Meg ha ilyen facebook függő, letörölném az összes képét, stb, meg mondanám hogy változtasd meg a jelszavát hogy csak te tudj belépni, de nem tudom azt lehet-e az emalje nélkül? Esetleg ha először az emailcímét változtatod át a sajátodra?
3/6 anonim válasza:
Gyerekes baromság. Felejtsd el, legyél különb a "jó akaródnál". Az az igazán nagy dolog, ha ellen tudsz állni ezeknek a bosszúhadjáratoknak.
4/6 anonim válasza:
Én azért mindenképpen meg néznék ott egy pár dolgot. Nem is kell kiposztolni minden hova, elég ha csak te tudsz róla.
És ha majd eljön az idő, felhasználhatod ezeket.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség, mert komoly baj is lehet belőle, de én írnék a helyedbe a legocsmányabb srácnak/csajnak, hogy mennyire bejön és hogy nem-e akar vele kapcsolatba lenni...:D
6/6 anonim válasza:
Én is tudom egy két haverom jelszavát.
Az egyiknek speciel én hoztam létre a levelezőjét és a fbook-os és iwiw-es profilját.
De még egyszer se vett rá a lélek, hogy a tudta nélkül belenézzek a személyes adataiba.
Persze jó eljátszani a gondolattal, hogy bármikor bármit megtudhatok róla amit más nem tudhat, de nekem többet ér a bizalom és a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!