Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ebay hogy működik?

Ebay hogy működik?

Figyelt kérdés
Régóta ebay-ezek, de nem tudom mi van akkor, ha pl ajánlok $100-t, és utánam valaki más mondjuk 20-at. Azt elfogadja arendszer? És ha én nyerek 20-at kell fizetnem?

2012. márc. 10. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:

nem. ha licitálsz akkor mindig az éppen max ajánlat nyer.

de te amikor beírod a 100-at azt úgy hívják "védett ajánlat", te addig tartod a licitet.

pl. van egy 10 dollárról induló licit, 10 dollár a licitlépcső:

akkor te beütsz 100 dollárt:

te: 10 dollár ajánlattal vezetsz

vki rálicitál mondjuk védetten 80 dolcsit

akkor ez szépen felugrál 90 dollárig - nem látod de ez zajlik a gépben:

te - 10 dolcsi

ő - 20 dolcsi

te - 30

ő - 40

te - 50

ő - 60

te - 70

ő - 80

te - 90

így a 90-es ajánlatod látható, mivel te 100 dolcsiig tettél védett ajánltot.

persze ha nem lenne "ellenfeled" a licitálásban akkor 10 dolcsiért tied lenne a cucc, hiába h 100 dollárig még megadtad volna az árát.

remélem érthető

egyébként kevesen értik hogy mi is ez

és sokan trükköznek vele...

2012. márc. 11. 14:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Ertem. Szoval azzal nem trukkozhetek hogy irrealisan magas ajanlatot teszek, mert ha valaki annal kevesebbet de szamomra szinten tus magasat ajanl akkor azt kell kifizetnem. Es az ajanlata akkor is ervenyes ha utanam jott es alacsonyabb tehat nem is nyerhetne vele
2012. márc. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!