Van 10. 000 ft, mire hivjalak meg?
Figyelt kérdés
:))2009. jún. 10. 09:34
21/30 anonim válasza:
Ma vettem egy frhér szexy bikinit 7500 ft-ért,a többit pedig elkajáltam.Pont egy 10.000-em volt.Végül a fürdőruci kicsi lett,a pénz meg elúszott,Úgyhogy nekem adhatnád,vagy pedig vehetnél nekem belőle egy nagyobb bikinit.Vagy már nincs meg???????????
22/30 anonim válasza:
A forin t értékét kevésbbé ismerem, de nálunk egy szép házibulit lehetne rendezni belőle. Számitsátok ki. Ha én havonta keresek ezer leut,és egy literes sör ára három leu, egy kg hús ára l5 leu, egy kg sajt ára 2o leu, egy közepes gékocsi ára 5000 leu, egy jóminőségű TV ára 600 ás 800 leu között van, egy számítógép kb 20000 leu, akkor nálatok a gazdasági válságot szarul kezelik. Tisztelettel TA
23/30 anonim válasza:
Hívj meg légyszíves egy "gyógysörre", mert borzalmasan érzem magam!
24/30 anonim válasza:
Szemceruza válságot élek! Sürgősen kell egy új! Meg egy pár cipő sem ártana, mert azt is elfelejtettem. Megköszönném^^
26/30 anonim válasza:
csinálj saját kvízműsort
vagy vedd meg a 19emeletees hajót:D
vagy add oda nekem a 10est xD
28/30 anonim válasza:
Egy sajtburgerre és egy kólára. köszi. hol és mikor?:D
29/30 anonim válasza:
én egy gördeszka lapot szeretnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!