Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Veszélyes skinhead-nek/Hungari...

Veszélyes skinhead-nek/Hungaristának lenni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Igen, mert azt a Mikulás bácsi nem szereti.
2012. márc. 9. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem..:D Hanem hogy pl belém kötnek a cigányok ha egyedül megyek valahova?
2012. márc. 9. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:

(Első vagyok.)

Bocsi, de ezt nem hagyhattam. ki. :D

Nem nagyon ismerek ilyen embereket(csak egyet, de benne nagyot csalódtam). Talán ha egyedül vagy, és szembejön veled egy csapat cigány, akkor igen. De ha meg tudod magad védeni, akkor jó.

ÉS talán ez nem veszély, de biztos sokaknak előítéleteik lennének veled szemben. (Bevallom, nekem is vannak, de aztán mindig elgondolkodom magamon.)

2012. márc. 9. 19:08
 4/5 skinhead.anita válasza:
Igen, veszélyes de a skinhead-ek ezt vállalják és általában a skinhead-ek a bajt keresik és ha valaki beléjük köt.. hát az nem a legszerencsésebb ember.. a hungaristák meg ha a hazájukról van szó akkor rögtön harcra készen állnak.. Háát eléggé veszélyes de pl. én is élvezem a veszélyt! :))
2012. márc. 29. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem veszélyesebb, mint bármi másnak. Persze ez a viselkedésedtől is függ.
2012. máj. 4. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!