Románia ismertebb Amerika és a nyugati országok körébe, mint mi?
Figyelt kérdés
Úgy tudom jobban tudják,hogy Románia hol van,mi a fővárosa stb. Magyarországról azt se tudják,hogy létezik,egy amerikai vetélkedőbe egy nő azt se tudta,hogy van ilyen ország.Azért ez elég elszomorító..2012. márc. 8. 20:29
1/10 anonim válasza:
Amerika egy hatalmas kontinens. Mely országára gondolsz?
2/10 A kérdező kommentje:
Az egész kontinensre :)
2012. márc. 8. 20:41
3/10 anonim válasza:
szerintem Usaban vastagon lekakilják Romániát és Magyarországot egyaránt,úgy ahogy mi sem foglalkozunk pl. Burkina Fasóval és Beninnel,ezek is szomszédos országok,tudtad?
4/10 A kérdező kommentje:
Nem,nem tudtam...
2012. márc. 8. 20:49
5/10 anonim válasza:
Argentína fővárosában biztosan sokan tudják, Chilében is vannak helyek.
6/10 Shai-Hulud válasza:
Amerika, Amerika... Merre is van az? Nem valami kisváros a Szahara mellett?
7/10 anonim válasza:
Elszomorítóbb az, hogy te itt élsz, még sem tudsz magyarul (körébe, vetélkedőbe)
8/10 A kérdező kommentje:
Miért kell kötözködni?!Tudom,hogy körében meg vetélkedőben,de látom ide még mindig olyan emberek járnak,akik csak mások kritizálásában látnak örömöt.Pedig ez az oldal azért lenne,hogy értelmes válaszokat kapjanak az emberek a kérdéseikre..
2012. márc. 9. 10:42
9/10 anonim válasza:
Csak kérdezem: te remélem ismered az összes amerikai fővárost, csípőből :)
Miért elvárás az amerikaiktól, hogy tudják egy másik kontinens országait és fővárosait? Miért elszomorító? Teljesen reális. Én meg körbesétálok Budapesten, és az arrajáróktól véletlenszerűen kérdezek amerikai fővárosokat. Aztán majd yahoo answer-en írok ki kérdést, hogy a magyarok miért nem ismerik az összes amerikai állam fővárosát?
Az röhejes lenne, ha a saját államának a fővárosát nem tudná, de nem igazán értem, hogy miért kéne tudniuk más államokét.
10/10 A kérdező kommentje:
Az nem baj,hogy a fővárosunkat nem tudja én se tudom minden országét.De az rossz,hogy ennyire jelentégtelenek vagyunk,hogy magáról az országról se hallott..
2012. márc. 31. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!