Soknak számit a napi 6-8 hétköznap illetve napi 10-14 óra gép előtt ülés hétvégén?
Figyelt kérdés
Amúgy minden hétvégén elmegyek bulizni meg vannak barátaim is csak mással nem igazán tudom elütni időt mikor itthon vagyok. De azért érzem hogy elég sokat ülök itt szinte ha itthon vagyok megállás nélkül..
Vélemények? 19 éves leszek, fiú.
2012. márc. 8. 17:45
1/1 anonim válasza:
Igaz én hétköznap 4-6 hétvégén pedig 6-10 órát ülök gép előtt, de én nem érzem gáznak. Vannak barátaim, jól tanulok illetve itthon is megcsinálom a munkát amit kiadnak. Szóval szerintem nem számít soknak bár, azt mondják, hogy amúgy nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!