Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha egy iskolába 33. vagyok és...

Ha egy iskolába 33. vagyok és 18 embert vesznek fel, még bekerűlhetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
A reményhal hal meg utoljára.
2012. márc. 7. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
hááááátt... kevés rá az esély, de drukkolok ,h bekerülj ;)
2012. márc. 7. 15:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nincsen esélyem...?
2012. márc. 7. 16:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok a középiskoláknál hogy van:

ha pl. egy gyerek beadja 3 helyre a jelentkezést és mindenhova felveszik akkor a 2. és 3.-ként bejelölt iskola értesül róla, hogy a diákot már felvették máshova?

pl. mint a felsőoktatás esetében.

ha tudják hogy ki melyik sulit hanyadiknak jelölte meg akkor esélytelen hogy bekerül.

ha nem, akkor minimális esélyed lehet, feltéve ha 15-en máshova mennek inkább az előtted levő 32 emberből...aminek megint kicsi esélye van ugyebár...

2012. márc. 7. 16:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó, köszi... Hát én azért reménykedem... Mert szeretnék normális suliba járni!! És sok olyat hallottam akik elöl vagy 20 ember kiment és remélem,hogy nekem is hasonló élményem lesz...
2012. márc. 7. 16:09
 6/9 anonim ***** válasza:
én 72.voltam és 35 embert vettek fel......felvettek:)
2012. márc. 7. 16:35
 7/9 anonim válasza:
Az iskolák semmit nem tudnak. Győrben intéznek mindent. Ha valakit felvesznek az első helyre, a mögötte lévő sulikat törlik. Ha nem, úgy ugrik a másodikra, és így tovább...
2012. márc. 8. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére felvettek :)
2012. máj. 17. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Nah akkor gratulálok!

Akkor ezek szerint középsuliknál nem úgy van mint felsőoktatásban hogy alapból számolják hogy ki hanyadik helyre adta be az adott gimit.

2012. máj. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!